Contrast | Lotte Prakken | Guildford & Edinburgh, VK

Contrast | Lotte Prakken | Guildford & Edinburgh, VK

12.05.22

Een groot contrast met thuis. De drukte van Zwolle en de rust van Guildford. De stad maakt een rustige indruk op mij. Zeker het contrast na London. Ik was hier samen met Silke, Tota en Sarah. Met z’n drieën verkenden we de omgeving. Silke wist ons op veel leuke plekken te brengen die je niet snel zal weten als je niet vaker in de omgeving was geweest. 

We zijn naar verschillende plekjes geweest. Naar Sheer, waar we werden onthaald met een zachte groet en waar we de gemiddelde leeftijd omlaag haalden. Ook was de natuur hier prachtig. Verdere dagen hebben we ook nog de natuur ontdekt.

We ruilden de zachte hallo van Guildford in voor het geluid van de stad Edinburgh. Meteen voelde ik mij al een stukje meer thuis. Eenmaal aangekomen in ons appartement konden we vanuit daar alles plannen. We hebben samen dagen door de stad heen gestruind, maar ook dagen apart gespendeerd. Hierin heb ik Arthur Seat beklommen. En het prachtige uitzicht bewonderd voor een tijdje wat ik ben gaan missen nu ik weer terug ben in Nederland.