Reisproject

Reisproject 2022

Na de slow travel versie van 2021 binnen Nederland is er weer meer mogelijk! Op 19 april vond de officiële aftrap plaats van het Illustration Design reisproject. Met veel enthousiasme én met tassen en koffers vol tekenspullen zijn de studenten op pad naar zelfgekozen reisdoelen, van Tel Aviv tot Brussel en van Londen tot Keulen. 

Studenten bepalen zélf wat ze gaan doen en onderzoeken, hoe ze gaan reizen, hoelang hun reis duurt en met wie ze reizen. Onderweg worden er op verschillende locaties trefpunten georganiseerd. Op elk trefpunt ontmoeten studenten en docenten elkaar. Deze trefpunten staan in het teken van projecten, samenwerkingen en ontmoetingen. Zo wordt er samengewerkt met illustratie studenten van andere academies, er worden gastdocenten uitgenodigd, ateliers van illustratoren bezocht en rondleidingen gegeven. Studenten tekenen de verhalen op die zij onderweg tegenkomen, schrijven blogs en verzamelen materiaal. Lees hier mee met de nieuwste avonturen en bekijk alle beeldverhalen! 

Trefpunten:

Duisburg –  19 t/m 22 april

Keulen – 25 t/m 27 april

Brussel – 25 t/m 27 april

Parijs – 25 t/m 27 april

Reisdoelen:

Parijs, Lille, Gent, Brussel, Roussillon, Tel Aviv, Praag, Berlijn, München, Madrid, Granada, Sevilla, Zagreb, Florence, Kremnica, Londen, Triëst, Como, Bergamo, Rome, Napels, Venetië, LaSpezia, Arola-Preazzano, Malaga, Cinque Terre, Ljubljana, Lissabon, Edinburgh, Antwerpen, Guildford, Cordoba, Valencia, Bergisch Gladbach, Dünstede en alle uithoeken van Nederland.